Врятував життя людей ціною власного: нові подробиці про водія маршрутки, що загинув під час ракетного обстрілу Дніпра

294214101_5262324377194244_5616519367208021230_n

Загиблий під час ракетного обстрілу в Дніпрі водій маршрутки, ціною власного життя врятував людей, що перебували на той момент у автобусі.

Про це повідомляє Горсовет з посиланням на департамент транспорту ДМР.

Втрата у нашій транспортній сім'ї  Це Сергій Палій, водій-професіонал підприємства "Ігрек". Працювати водієм почав ще 8 років тому, а останні місяці постійно був на кільцевому маршруті 146А.  15 липня 2022 року він вже прямував у парк після робочого дня, підвозивши пасажирів до просп. Івана Мазепи. Приблизно о 20:59 ворожа ракета поцілила неподалік автобусу у промисловий об'єкт. Сергій не розгубився і продовжував їхати швидше, подалі від вибуху, аби врятувати людей. Згодом пролунав другий вибух, в результаті якого Сергій загинув", - йдеться в повідомленні.

Важливло, що чоловік, який сидів за водієм, перехопив кермо та вів автобус до повної зупинки. 

На жаль, від отриманих поранень Сергій загинув за кермом. Він до останього виконував свою роботу - відповідав за безпеку пасажирів свого автобусу. Йому було лише 37 років. Двоє діточок та дружина залишилися без батька та чоловіка. Ми висловлюємо щирі співчуття родині загиблого. Ми будемо завжди пам’ятати імена тих, чиє життя забрала війна. Світла пам'ять...", - говорять в департаменті транспорту.

Нагадаємо, У Дніпрі розповіли подробиці про загиблого під час ракетного обстрілу водія маршрутки. Спершу було відомо, що Сергій закінчив зміну й повертався на базу пустий.

На Дніпропетровщині винесли вирок батьку, що ґвалтував 10-річну доньку.