Вже зняв театральний костюм, вдягає військову форму та повертається до служби.: як актора з Дніпра відрядили на культурний фронт

285091686_5250365745029554_1330302645420169261_n

Подорож дніпровського театру "Верим" з виставою «Однокласники» до Румунії на фестиваль TESZT не була б можливою без присутності повного та традиційного складу акторів. Бо будь яка вистава - це результат довгої, згуртованої праці, де кожен виконанець грає, у всіх сеансах цього слова, найважливішу роль. Аби театр зіграв повним складом, актора Сергія Клименка на три дні відрядили з військового фронту на культурний.

Про це повідомляє Горсовет з посиланням на сторінку театра "Верим".

Як ви знаєте, актор Сергій Клименко наразі є воїном ЗСУ, та захищає нашу країну на фронті.
Ми не могли уявити наших «Однокласників» без Сергія у ролі Якуба Каца. Гадаємо, що всі, хто бачив виставу, погодяться із цим.

Перед нами постало завдання - зробити так, щоб Сергій був із нами. Щоб з‘явилась можливість відрядити його на три дні з військового фронту на культурний.

І у нас вийшло. Повним складом вистава була зіграна у місті Тімішоара. Кожен був на своєму місці. Так, як раніше…

Це все стало можливим завдяки допомозі Gennady Korban та Григорий Гельфер (Grigory Gelfer). Вдячні вам за небайдужість та підтримку мистецтва", - йдеться в повідомленні.

Наразі Сергій вже зняв театральний костюм, вдягає військову форму та повертається до служби.

Про гру цього актора є чимало відгуків, один з них опублікувала журналістка тетяна Колядинська:

Ніколи не забуду цю виставу. Сталося неймовірне. Я настільки "увійшла в роль", що в одній сцені разом з акторами зааплодувала. Після вистави сказала подрузі: "Мені здалося, що в тій сцені я аплодувала разом з ними". На що подруга відповіла: "Тобі не здалося..." Хто не бачив "Однокласників" - подивіться!", - написала Тетяна.

Раніше ми повідомляли, У Дніпрі відновлює роботу популярний трамвай на Лівий берег