Я давно відмовився від премій та зарплат на користь ЗСУ: Філатов про запити нардепів щодо доходів міських голів

филата

Міський голова Дніпра Борис Філатов на свої сторінках у соцмережах опублікував гнівний пост щодо запитів депутатів «монобільшості», які розіслали офіційні запити в ОВА щодо доходів міських голів по всій Україні.

«Просто уявіть, що депутати «монобільшості», які: ухвалюють ідіотські закони, белькочуть казна-що в «телемарафоні», раз на тиждень попадаються правоохоронцям на зашкварних історіях та живуть у готелях за держрахунок, хоча й отримують далеко не маленькі зарплати, тепер вирішили знову повоювати з місцевим самоврядуванням.

По всій країні, в усі військові адміністрації, вони розіслали запити щодо того, які зарплати у всіх міських голів, яке в них є майно і таке інше.

А навіщо тоді електронні декларації, якщо вам ще, бовдурам, відповідати?», – написав Борис Філатов.

Мер додав, що давно відмовився від своїх премій та зарплат на користь ЗСУ. А те, що залишилося, щомісяця виплачується донці загиблої під час стрілянини на «Південмаші» Віри Лебединець. 

«Коли ви зробите те саме, що і я, тоді й пишіть свої запити.

Якщо не маєте, чим себе зайняти, то спробуйте почати ухвалювати притомні закони та опікуйтеся проблемами своїх виборців, котрі й привели до влади цілу зграю альтернативно обдарованих», – підсумував мер Дніпра.

За матеріалами Наше Місто.