«Я специально не буду разговаривать на украинском»: у Львові провчили переселенку з Дніпропетровщини (Відео)

зіерн

У Львові провчили переселенку з Дніпропетровщини, яка добряче осоромилась на всю Україну. Жінка живе у Львові і каже, що обурилася через поведінку львів’ян. Зокрема, її не влаштовує вимога окремих продавців на львівських ринках розмовляти виключно українською, повідомляє Горсовет з посиланням на активістку-львів'янку Віру Андрійчук.

Вона разом з іншими активістами звернулася до жінки під ніком "vlada_sergeevna". Люди попросили жінку-перреселенку видалити обурливе відео з ТікТок, де та лайливо відгукується про львів`ян, його мешканок, критикувала українську мову і просувала тези "руського міра". Активісти вимагали записати нове відео-вибачення, щоб запобігти можливому "самосуду". 

Але з цього нічого так і не вийшло, назрів новий скандал.

Після гарячої дискусії в чаті переселенка спочатку погодилася, але за умови, що їй виплатять 100 доларів, але потім відмовилась. У відеоролику переселенка категорично заявила, що «спеціально не буде розмовляти українською».

Львівська активістка Андрійчук виклала в мережі скріни їх листування і відео, записані незадоволеною переселенкою.

Як стало відомо, переселенка - уродженка села Грушівка Влада Варадій із Дніпропетровської області. Жінка у Західній Україні знайшла прихисток разом зі своїм чоловіком, тут народилась її дитина.

Активісти з'ясували деякі подробиці про переселенку. 

Залишаємо посилання на її соціальні мережі

https://instagram.com/vlada_sergeevna___?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Тікток: https://vm.tiktok.com/ZMNRsswqX/

Проживає дама у Винниках з немовлям. Вона отримує допомогу як ВПО, а чоловік її, нібито, отримав повістку в армію, проте до військкомату так і не з’явився і зараз разом з дружиною та маленькою дитиною знаходиться у Львові.

влад

Закінчилося все тим, що про ситуацію дізналися господарі квартири, в якій зупинилася родина. Вони попросили квартирантку звільнити приміщення.

Ми продовжуємо стежити за розвитком подій, про що додатково повідомимо.

Нагадаємо, раніше ми писали Офіційно: де на Дніпропетровщині небезпечено гуляти парками та набережною  В Днепре есть одна-единственная проблема, - Филатов о ситуации в городе