Я закохалася у неймовірний дух моєї Батьківщини: модель з Дніпра на інвалідному візку стала волонтеркою у Лондоні

кутас

Дніпрянка Олександра Кутас, перша у світі подіумна модель в інвалідному візку, створила в Лондоні окремий канал, де розповідає оперативно усі новини про Україну, а також допомагає українцям. Зокрема, на допомогу українцям в понад 10 регіонах команда, з якою працює нині Кутас, направилла 30 мільйонів гривень.

Відверто про пережите й власні перемоги вона розповіла у Facebook, передає Gorsovet.

Моя маленька перемога. 30 мільйонів гривень(!) підуть на допомогу українцям у більше ніж 10 регіонів України. Моя команда Choose Love підтвердила мені більше ніж десяток нових грантів українським благодійним організаціям на суму більше ніж 30 мільйонів гривень. Звичайно, на жаль, потреб набагато-набагато більше, але це маленький старт.
Три місяці тому я стала частиною команди грантової організації ChooseLove у Лондоні та очолила їх програму в Україні та Польщі. Конкурс був 100 людей на одну позицію. За кілька тижнів до того, я отримала стипендію у та пройшла курс "Вимушеної міграції" у Оксфорді. Щоб ніхто не сумнівався у моїх здібностях.
Моєю метою було, щоб ті гроші які збираються закордоном насправді йшли В Україну на потребу українців.
Українським благодійним організаціям можна й треба довіряти.
Я безмежно вдячна Вам за Вашу неймовірну роботу на місцях. Ви щоденні герої", - написала Кутас.

Вона розповіла, що 4 роки тому переїхала по роботі до Лондону, вже через 2 роки створила бізнес пов'язаний з Україною.

24 лютого, я теж втратила бізнес, волонтерила, працювала спершу в одній tech організації, але шукала місце де можу бути максимально корисна. Choose Love була, мабуть, першою організацією в Британії яка називала війну - війною ще з лютого. Місяці моєї роботи, презентацій, звітів про ситуацію в країні та ще багато-багато чого. Я створила окремий Slack канал, щоб моя команда оперативно дізнавалась про усі новини України та закохалася у неймовірний дух моєї Батьківщини. Я неймовірно вдячна за довіру та позицію моїй команді. Мабуть, вперше зпочатку повномасштабного вторгнення я публікую фото усміхненої себе.
Я знаю, ми переможемо. І це велика честь, бути маленькою крапелькою у цій Перемозі! Завжди за Вас та з Вами. Завжди. Що поробиш, люблю вас, українці
п.с. Згодом, я обов’язково, буду ділитися історіями наших партнерів", - пообіцяла модель.

Раніше ми повідомляли, Модель из Днепра презентовала одежду для людей с ограниченными возможностями.

Первая в мире подиумная модель в инвалидном кресле Александра Кутас планирует презентовать свою одежду в Днепре (ВИДЕО).

Також читайте, Ракетний обстріл: підтверджують прильоти на півдні Криворізького району. Фото, відео