Як Дніпро в умовах війни готується до опалювального сезону

отопление

У Дніпрі повним ходом триває підготовка до опалювального сезону, яку планують закінчити 1 вересня. Мешканців міста теплом забезпечують два підприємства -  КП "Теплоенерго" та КП "Коменергосервіс". На сьогодні вони готові до нового опалювального сезону майже на 90%, повідомляє Gorsovet з посиланням на Дніпровську міськраду.  

Підприємство КП "Теплоенерго" ДМР на сьогодні капітально відремонтувало 30 котлів з 36 запланованих. Крім цього, ми замінили близько 43 км теплових мереж з 50 км запланованих, відновили теплову ізоляцію на 34 км мереж з 40 км запланованих, встановлено 43 енергоефективних насоси з 50 запланованих. Такі роботи дозволяють нам уникнути тепловтрат та забезпечити якісним опаленням дніпрян та гостей міста. Загалом воєнний стан не вплинув на наші роботи з капітальних ремонтів та підготовку до опалювального сезону. У нас приблизно такі ж обсяги робіт, як і минулого сезону. Наразі всі роботи виконуємо згідно з графіком та плануємо їх завершити до 1 вересня, - повідомив директор КП "Теплоенерго" ДМР Андрій Клименко.

Він показав готовність дільниці № 1, яка обслуговує весь АНД район. На ній капітально ремонтують трубопровід опалення. Ця котельня подає тепло у 321 житловий будинок, 14 навчальних закладів, 18 дошкільних закладів і 3 лікарні. 

Ми замінили аварійні ділянки тепломереж приблизно на 800 метрів. Провели гідравлічні випробування теплових мереж протяжністю 118 км, що становить 100% від запланованого обсягу. Те, що було заплановано згідно з графіком, ми все виконали, - додав головний інженер КП "Коменергосервіс" Герман Ликасов.

отопление5отпление4отпление3отопление1отопление2

Нагадаємо, навчальний рік у школах Дніпра розпочнеться дистанційно.