Як дніпровський притулок «Друг» рятує тварин за умов війни

photo_5402216896226508698_x

Притулок «Друг» врятував значну кількість тварин із окупованих територій. Волонтери притулку діляться, що вони вже привезли зі значно зруйнованого міста Харкова 188 тварин. Про це повідомляє Gorsovet.

З перших днів війни у ​​нас роботи побільшало, тільки з Харківського КП ми вивезли 64 кішки! І дзвінки продовжуються щодня! Є волонтери, які не поїхали з Харкова чи Маріуполя, щоби годувати тварин! Вони розносять гуманітарну допомогу під обстрілами! — каже фундаторка притулку Алеся Леонова

Відомо, що із них на перетримку вже забрали 11 собак. Ще 113 собакам і 64 котам волонтери на даний момент шукають тимчасових господарів, які на час війни могли б дати чотирилапим дах над головою, доглядати за ними, прогодувати. Зазначимо, що потім тварин (тих, яких люди не викинули, втікаючи з міста) доведеться віддати назад у родину. Тому не варто розраховувати, що волонтери віддадуть вам породистих кішок та собак назавжди.

photo_5402216896226508700_x

Нагадаємо, що забрати тварину з притулку "Друг" можна в селі Волоське, що за годину їзди від Дніпра. Але поки йде війна і на дорогах країни утворюються великі пробки, волонтери можуть почати передавати кішок і собак у "добрі руки" в іншому місці.

Обов'язково уточнюйте, де доведеться забирати чотирилапого, щоб це не стало для вас сюрпризом.

Раніше ми повідомляли, що медики Дніпра рятують чоловіка, якого міна залишила без ніг