Як комунальні служби Дніпра працюють у перший день нового року

тепло нов3

У Дніпрі у перший день нового року комунальні службиневпинно працюють. Аварійні бригади мають усі необхідні матеріали та техніку аби у разі потреби оперативно виконати ремонтні роботи, повідомляє Gorsovet.

Станом на 18:00 неділі, 1 січня, всі об’єкти КП «Теплоенерго», КП «Жилсервіс-Дніпро» та КП «Коменергосервіс» - працюють та забезпечують подачу тепла в оселі городян.

Спільними зусиллями комунальних служб міста та ДТЕК ліквідовано аварію на тепло-розподільчому пункті (ТРП) ж/м Тополя-1.  В оселі жителів житлового масиву відновлено подачу тепла.

Де немає тепла

Через аварійну ситуацію тимчасово відсутнє опалення лише по просп. О.Поля, 117 та 119-б (два під'їзди) . Наразі на об’єкті працює ремонтна бригада КП «Дніпроводоканал». Як тільки вони виконають об’єм своє роботи, співробітники КП «Жилсервіс Дніпро» приступлять до робіт з відновлення трубопроводу теплопостачання, аби відновити опалення у двох під’їздах двох п’ятиповерхівок

Станом на 18:00 всі підвищувальні насосні станції у місті працюють. Всі будинки у Дніпрі отримують водопостачання.

Електроенергія

Не забувайте про необхідність заощадливо споживати ресурс. Нині енергетична система крані все ще потребує свідомого споживання електроенергії, інакше не уникнути аварійних відключень живлення.

Завдяки результативній комунікації міської влади з енергопостачальними компаніями, відповідальній поведінці бізнесу та промисловості місто має додаткові обсяги електроенергії.

Наразі приватні енергетичні компанії можуть застосовувати як екстрені, так і стабілізаційні відключення. 

Всі підрозділи та служби міської влади працюють цілодобово аби забезпечити життєдіяльність міста. За завданням міського голови Бориса Філатова  на особливому контролі всі об’єкти критичної інфраструктури.

Нагадаємо, раніше ми писали, як працює гаряча лінія Дніпровської міськради.