Як мешканки Дніпра захищають бійців ЗСУ від ворожих куль

девочки9

Як уберегти від ворожої кулі Захисників України. Про це постійно міркє дніпрянка Олександра Коваленко, чоловік якої на фронті з перших днів війни. Рукоділка-дружина виготовляє обереги йому та його побратимам - вишиті шкіряні браслети та жовто-блакитні янгелочки-мотанки. Про це повідомляє Горсовет.

Олександра у питанні оберегів має багатий досвід - саме так вона захищала свого чоловіка, коли він пішов на фронт 2014-го.

дев

Олександра - крайня праворуч. Фото: facebook.com

боец2боец

Нині Олександра - волонтер. Вона та її подруги-волонтерки всі придбання для фронту доповнюють сотнями янголят-оберегів, які на передовій розбирають наші Захисники та постійно носять при собі.

Ми з подругами зробили вже тисячі таких янголят і сподіваємося, що вони вбережуть наших Захисників. Ще хлопці на передовій із задоволенням носять вишиті шкіряні браслети - вони вірять у їхню захисну силу, - розповідає Олександра.

девочки6девочки5

Олександра Коваленко - досвідчена швачка. За її плечима вже 16 виготовлених власноруч вишиванок. Вона переконана, що вишиті сорочки теж мають силу. І поки чоловіки відстоюють свободу України в боях на передовій, жінки намагаються гармонізувати світ у свій спосіб.

девочки3боец4девочки1девочки2

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як підтримати дітей, котрі втратили здоров’я та зазнали ушкоджень внаслідок війни.