Як ОСББ на ж/м Ломівський створюють комфортний простір у дворах і будинках

budynok-tvoiei-mrii-1536x864

У Дніпрі, попри значне недоотримання коштів до бюджету міста через війну, проводять роботи з облаштування багатоквартирних будинків та дворів. Поспілкувались з мешканцями ОСББ житлового масиву Ломівський і дізналися, що було зроблено за останні роки та які потреби є у людей зараз, повідомляє про Новини Дніпра сайт "Наше Місто"

Вулиця Донецьке шосе, 3. Багато років у людей була мрія про облаштування прибудинкової території, чого не робили кілька десятиліть.

І ось нещодавно вдалося створити сучасний дитячий майданчик.

На майданчику, особливо у теплу пору року, збираються і діти, і дорослі з усіх навколишніх дворів.

Слід зазначити, що проведення подібних робіт можливе лише у випадку, якщо мешканці будинку є активними громадянами. За міськими програмами співфінансування або навіть власним коштом на Донецькому шосе, 3 оновлюють не лише прибудинкову територію, а й під’їзди. Роботи будуть продовжувати й у майбутньому.

Неподалік знаходиться ОСББ «Замполіта Бєляєва, 4». Тут також міським коштом або за програмами співфінансування проводять роботи з облаштування і будинку, і навколишньої території – укладання асфальту на внутрішньоквартальних дорогах, заміну вікон, встановлення дверей, облаштування відмостків біля будинку.

Але є у мешканців ОСББ ще одна мрія – оновлення дитячого майданчику або облаштування нового. Бажано – зі спортивними тренажерами.

Проте економічна ситуація наразі складна. Не все, що бажається, вдається зробити тут і зараз. Та попри все роботи для створення більш комфортного простору будуть продовжувати і надалі.