Як пережити зиму: об'єднуйтесь і робіть у дворі "польову кухню"

maxresdefault

Наша колега, журналістка Тетяна Мазніченко з Дніпра поїхала жити у сільську місцевість і постійно пише, як готується до зими у сільській місцевості, а також ділиться досвідом тих, хто пережив окупацію у 14-ому році, передає Gorsovet.

297570776_2248383338654099_4178741785427511952_n

Для жителів багатоповерхівок. Як пережити зиму без газу та електроенергії і не вмерти від голоду) Ідея не моя і не нова, а досвід тих хто побував в окупації з 14-го року.
Об'єднуйтесь і робіть зі свого двору щось на кшталт польової кухні. Запасайтеся дровами і тим, що горить. Обладнайте ділянку під мангали, або вуличні міні-пічки з кирпічу. Робіть над цим господарством навіс. І зможете там готувати їжу. Гарячу! Ой, і обов'язково продумайте заходи протипожежної безпеки!
Якщо є ще якісь ідеї - пішіть.
Нам треба вижити всім, щоб були сили допомагати ЗСУ у знищенні мразоти.
P.s. Не треба мені писати, що я панікую. Я взагалі у 2016-му чомусь придбала хатинку в селі. Тепер розумію, що то була велика інтуїція)", - написала тетяна у Facebook.

Раніше ми повідомляли, Герої серед нас: поліцейський офіцер громади з Дніпропетровщини евакуював з-під обстрілів понад 4 тисячі людей. Відео.

Стало відомо, якими ракетами вдарили загарбники по Запоріжжю та області.