Як працювали комунальні служби Дніпра у новорічну ніч

опер

У Дніпрі за минулу добу, 31 грудня, завдяки напруженій роботі комунальних служб усунуто 43 засмічення на мережах водовідведення, а також ліквідовано 10 пошкоджень на мережах водопостачання. Про це повідомляє Gorsovet.
 
Як повідомля.ть у Дніпровській міській раді, комунальні служби забезпечені всією необхідною технікою та матеріалами для якісного та швидкого виконання аварійних та поточних ремонтів на мережах водопостачання, водовідведення та теплопостачання.  
  
Станом на 6:00 неділя, 1 січня, аварійна бригада КП «Дніпроводоканал» завершила ремонт на мережах водопостачання за адресою Запорізьке шосе, 38. Водопостачання відновлено в усіх будинка, де воно було тимчасово відсутнє: 

  • Запорізьке шосе, 28;  
  • Запорізьке шосе, 38;
  • пров. Джинчарадзе, 4. 

 
Станом на 6:00 водопостачання є у всіх мешканців Дніпра. Всі підвищувальні насосні станції працюють. 
 
Також відновили роботу всі районні та будинкові котельні КП «Теплоенерго», які вчора були превентивно відключені від електропостачання (у зв’язку з ракетною загрозою) приватними енергопостачальними компаніями.
 
Стабільно забезпечують теплопостачання в оселі дніпрян і всі котельні КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс-Дніпро». 

Де немає тапла 

Наразі через аварійну ситуацію на мережі теплопостачання без опалення знаходяться мешканці будинків на проспекті Олександра Поля, 117 та 119-б (два під'їзда).  
 
Також через аварійну ситуацію зупинено роботу тепло-розподільчого пункту на ж/м Тополя-1. Через це мешканці цього житломасиву тимчасово залишилися без опалення. 
 
Комунальні служби роблять все необхідне, аби вирішити ці проблеми та повернути людям теплопостачання. 
 
Міська влада тримає ситуацію з теплопостачанням та водопостачанням у Дніпрі під контролем. Всі проблемні ситуації вирішуються якомога швидше, аби забезпечити повноцінне надання комунальних послуг дніпрянам. 

Куди звертатися 

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:  

(056) 732-12-12  
(095) 732-12-12  
(096) 732-12-12   
(073) 732-12-12  

Нагадаємо, у Дніпрі заборонені салюти.