Як працює Центр допомоги матерям з дітьми у Дніпрі

cherhovyi1

Семенко Олег, директор департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради, перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо облаштування цілодобових місць ночівлі та тимчасового перебування для кожного, хто через війну транзитом вимушений «подорожувати» країною. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на міську раду.

У Центрі можна отримати гаряче харчування, свіжу постіль, розміщення до 2 днів, можливість зарядитися та зігрітися і просто перевести дух та відпочити. Також функціонує медичний пункт, де можна отримати кваліфіковану допомогу від медиків з Норвегії.

Через центр допомоги кожного дня проходить близько 300 людей. В основному – це матері з дітьми, люди похилого віку та люди з інвалідністю.

Працівники департаменту екологічної політики вже більше року кожного дня чергують на локації. Волонтерство є важливим фактором в соціальному розвитку, оскільки воно забезпечує безкоштовну допомогу тим, хто цього потребує, та сприяє підвищенню якості життя в громадах.

cherhovyi2