Як працює комунальний заклад позашкільної освіти 'Центр дитячої та юнацької творчості 'Крила'" у місті Дніпро

photo_2024-04-21_14-27-01

Черговий по місту Сергій Луденський – в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради перевірив укриття одного із Комунальних закладів.

Укриття Комунального закладу позашкільної освіти “Центр дитячої та юнацької творчості “Крила” Дніпровської міської ради розташоване у підвалі закладу, має два виходи та може одночасно прийняти понад 100 осіб.

У найпростішому укритті є все, що необхідно для тимчасового перебування під час повітряної тривоги. Воно розділене на два окремих приміщення та має: столи, стільці, розетки та подовжувачі, шанцевий інструмент, місце для тварин, куточок, обладнаний для дітей. В укритті встановлена та працює вентиляційна система, працюють пожежна сигналізація та інтернет. У кожному приміщенні є вогнегасник. Також є водопровід та каналізація, обладнана туалетна кімната.

“Благодійний фонд “Проліска” забезпечив укриття матрацами, розкладачками, спальниками, подушками, простирадлами, посудом, каністрами, термосами та сонячними лампами. За що ми їм дуже дякуємо!” – зазначив Сергій Луденський, в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради.

“Під час навчального процесу педагоги мають змогу продовжувати заняття наскільки це можливо. Батьки спокійно залишають на заняттях дітей, тому що впевнені у їх безпеці, а це найголовніше та найважливіше сьогодні” – додала Людмила Михайлова, директорка Комунального закладу позашкільної освіти “Центр дитячої та юнацької творчості “Крила” Дніпровської міської ради.

За матеріалами ДніпроTV.