Як пройшов 249-й день війни на Дніпропетровщині: всі подробиці

photo_2022-10-30_20-01-53

Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 249 доба добігає кінця. Поранена жінка, пошкоджені споруди підприємства, понівечені оселі – такі наслідки сьогоднішніх обстрілів Марганецької громади, по якій рашисти вранці двічі вдарили з РСЗВ.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на голову Дніпропетровьскої облради Миколу Лукашука.

Постраждалій пенсіонерці – 73 роки. Вона дістала уламкові поранення, наразі перебуває в лікарні під наглядом медиків.

На підприємстві понівечені виробничі будівлі.

Ворожим вогнем в громаді також пошкоджено півдесятка п‘ятиповерхівок і вісім легкових авто. 

Щодо інших районів Дніпропетровщини – день минув без обстрілів.

Чимало запитань бачу стосовно обстрілів Нікопольського району. Я вже пояснював неодноразово, поясню ще раз. Російські окупаційні війська – нелюди, які вдаються до підлих методів терору. Нікопольський район вони обстрілюють з території АЕС, що в окупованому Енергодарі, бо знають – вогню у відповідь по цьому об‘єкту не буде. Адже ЗСУ не наражатимуть на таку небезпеку мирних українців. Але немає жодних сумнівів у тому, що наші військові обов‘язково звільнять і Енергодар, і всі тимчасово окуповані населені пункти України. Терор припиниться", - запевнив Лукашук.

Він додав, що зараз завдання кожного з нас – допомагати ЗСУ і один одному. Робити все, що в наших силах, задля Перемоги.

Ми сильніші, ми згуртованіші, ми вдома на своїй землі. Росіяни ніколи не отримають того, що хочуть, ця війна не триватиме вічно. Україна переможе", - щаявив голова облради.

photo_2022-10-30_20-01-58

photo_2022-10-30_20-02-02

Раніше ми повідомляли, У Дніпрі аварійне відключення води. Адреси.

Вбивство у Кам'янському: чоловіка забили саперною лопатою і відрубали кисть