Як у Дніпрі оформити закордонні паспорти, id-картки: роз’яснення від міграційної служби

миграция

 Державна міграційна служба працює у штатному режимі, враховуючи правовий режим воєнного стану. 

За словами начальника Головного управління Державної міграційної служби у Дніпропетровській області Богдана Чегіля, продовжено дію закордонних паспортів виключно у тому випадку, коли сплив термін їхньої дії. Дію паспорта продовжено на п’ять років з дати його фактичного завершення.

Окрім того, надано можливість вклеювати у закордонні паспорт фото дітей для виїзду закордон. Такі послуги надаються усіма територіальними підрозділами міграційної служби у Дніпропетровській області та Головним управлінням у Дніпрі. 

Так само продовжують діяти паспорти громадян України без вклеювання фотографій 25- та 45-тирічного віку. Такі документи діятимуть ще 30 днів після завершення воєнного стану, – розповів під час брифінгу 23 березня Богдан Чегіль. 

Він також зазначив: від 21 березня у Головному управлінні міграційної служби у Дніпропетровській області (вул. Липинського, 7) надається адміністративна послуга з оформлення та видавання закордонних та id-паспортів. Територіальні підрозділи з урахуванням безпекової ситуації тимчасово такі послуги не надають. 

Щодо питань можна звертатися на гарячу лінію за номером: +380567203017.

Нагадаємо, раніше ми писали Підприємцям Дніпропетровщини розповіли про пільги для бізнесу на час війни