Як у Дніпрі працює табір «Золотий вік» в умовах карантину

В Днепре подвели итоги учебного года в Университете третьего возраста: фото

Через те, що у Дніпрі ввели червоний рівень епідемічної небезпеки, муніципальний табір «Золотий вік» тимчасово не приймає відпочивальників, - повідомляє "Горсовет".

Про це під час прес-конференції сьогодні, 27 жовтня повідомив в. о. директора КП «Оздоровлення та відпочинок» ДМР Денис Чепур.

При цьому у таборі формують лист очікування: щойно епідеміологічна ситуація у місті покращиться, люди з нього першочергово зможуть відпочити у «Золотому віці».

photo_2021-10-27_11-47-57

Увесь персонал табору вакцинований. Ми могли б продовжити працювати за умови, якщо відпочивальники також мають сертифікат вакцинації або негативний тест на COVID-19. Але ми розуміємо, що наші відпочивальники – це люди із групи ризику, тож ми вирішили взяти паузу. Цей час ми використаємо, аби покращити роботу табору», – зазначив Денис Чепур.

Як відомо, кожен пенсіонер, який мешкає у Дніпрі, раз на рік може безкоштовно відпочити у муніципальному таборі «Золотий вік»: проїзд, харчування, проживання, дозвілля входять у путівку. Зміна триває 5 днів.

Відпочинок включає декілька блоків. Інформаційний: лекції з історії та медицини, лекції про те, як, наприклад, оформити субсидію. Розважальний: різноманітні гуртки та майстер-класи. Спортивний: наші відпочивальники відвідують йогу, займаються дихальною гімнастикою та скандинавською ходьбою, гуляють у лісі. Також у таборі є перукарня, манікюрний та масажний кабінети. Усі послуги, ще раз підкреслюю, безкоштовні», – розповів Денис Чепур.

Більш детальну інформацію про табір «Золотий вік» можна отримати за телефоном гарячої лінії комунального підприємства: 067 550 06 70 або на офіційному сайті ztv.dp.ua.