Як у Дніпрі працюють Пункти незламності 1 січня

незл4

Святкування Нового року минулося без блекауту в Дніпрі  незважаючи на те, що ворог атакував Україну ракетами та ударними дронами. Зараз у дніпрян в оселях є і світло, і вода, і тепло. Проте Пункти незламності в місті завжди напоготові, повідомляє Gorsovet.

Пункти незламності працюють і в будні, і свята і готові завжди прийти на допомогу містянам. Сьогодні директор департаменту з питань самоврядування Дніпровської міської ради Артем Нідєлько проінспектував роботу деяких з них.

Зокрема, Пункт незламності за адресою пр. Сергія Нігояна, 77 (адміністрація Новокодацкого району). Тут тепло, є генератор, а також акумулятор на сонячній батареї, який вмикають, коли небагато відвідувачів. Також є своя котельня, яка працює за рахунок генератора, коли відсутнє світло.

Пункт забезпечений усім необхідним: технічною та питною водою, розетками, теплими ковд-рами і т.д. Є дитячий куточок з іграшками.

Також Нідєлько побував у Пункті незламності за адресою пр. Лесі Українки, 65 (Центральна адміністрація). Місткість цього пункту – 70 чоловік. У ньому є все необхідне, щоб пережити блекаут: генератор, акумулятори, чайники, вода, їжа, тепло, куточок для дітей. Крім того, тут постійно чергує «Варта Дніпра» і є на постійній основі зв'язок із поліцією.

незлнезл1незл3незл2незл5незл6незл7

Нагадаємо, у перший день нового року громадський транспорт Дніпра працює у режимі вихідного дня.