Як у Дніпрі проходить музичний фестиваль «БеzViz» (ФОТО)

Ілля з Києва, Марина з Житомирської області і Руслан з Кам’янського

У Дніпрі на Монастирському острові триває музичний фестиваль «БеzViz», який проходить у рамках програми «Культурна столиця» за підтримки фестивалю «FaineМісто». Серед виконавців у другому дні – гурти «Антитіла», «Epolets», співачка Христина Соловій та інші.

Тарас Тополя

«Серпневий фестивальний заїзд нашого гурту починається саме з «БezViz». Приємно вкотре відвідувати Дніпро, де багато молоді, яка любить українську музику. Публіка тут шукає живих концертів, фестивалів, і це надихає. Очікуємо на добру атмосферу, викладатимемося на сцені, як завжди. Це буде шоу, великий сет, в якому прозвучать пісні з альбому «Hello», попередніх платівок, а також композиції, які ще не грали», – розповів лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

Водночас українська співачка Христина Соловій зазначила:

«Дніпро – гарне місто. Особливо трепетно реагую на людей, які розмовляють тут українською. І локація фестивалю дуже гарна, біля води. У Дніпрі, як і загалом в цій частині нашої країни, люди ментально більш відкриті, розкуті, не соромляться підспівувати, аплодувати. Звісно, мені, як і кожному артисту, це подобається. Упевнена, на сьогоднішньому концерті відбудеться цей енергетичний обмін, взаємодія. Це те, заради чого я роблю свою справу».

Христина Соловій

На запальну атмосферу ввечері очікує й гурт «Epolets».

«Упевнений, усе вийде класно, буде гарний концерт. Фестивальна публіка завжди по-особливому приймає. Усі скучили за виступами: як артисти, так і глядачі. Тож зараз буде ще більше задоволення – насолоджуватимемося і обмінюватимемося енергетикою усі разом», – підкреслив учасник гурту «Epolets» Павло Варениця.

o_1fd2e55khajop3c14mv1dia1jpo1l

Тим часом на Монастирському острові вирує життя у наметовому містечку, різних розважальних локаціях.

Олена Єрмакова приїхала на фестиваль з Новомосковська разом з сином Мироном.

«Уже друге відвідуємо «БezViz». Зупинилися у наметовому містечку. Тут усе так чудово організовано, продумано. Коли виступів нема, можна відпочити на різних локаціях. Перший день фестивалю був таким запальним, переходили від сцени до сцени. Думаю, сьогодні і завтра концерти теж будуть класними. Загалом тут гарна атмосфера. У нас чудовий настрій від такого відпочинку», – підкреслила жінка.

Олена Єрмакова

Ілля з Києва, Марина з Житомирської області й Руслан з Кам’янського – компанія, яка познайомилися на цьогорічному «БezViz». Усі вони теж зупинися у кемпінговому містечку.

«Нас усіх об’єднала любов до музики. Тут така дружня фестивальна атмосфера панує. Після концертів – гра на гітарі, лунають пісні у наметовому містечку. На «Бezviz» потужний емоційний заряд отримуємо. Такі фестивалі потрібні, особливо молодь на них чекає!» – наголосила Марина.

Ілля з Києва, Марина з Житомирської області і Руслан з Кам’янського

Серед тих, хто виступатиме 15 серпня, – «ТНМК», Tommy Ca$h, Karna, Inplus та інші. Детальний розклад можна переглянути на офіційному сайті.

o_1fd2e5bu7581stu5ft1ea91l651t