Як ВПО у Дніпрі безкоштовно отримати зимовий одяг для дітей

o_1hbdusljiom111ft1ot5uficm8a

У Дніпрі, діти до трьох років з ВПО мають можливість отримати безкоштовний набір зимового одягу. Цей набір включає в себе курточку, шапку, шарф, рукавички, светр, спортивні штани, теплі джинси, термобілизну, грітку для ніг та гумові чоботи. Допомогу надають у Дніпровському міському центрі соціальної допомоги.

Яна разом зі своїм сином Єгором переїхала до Дніпра минулого року з міста Щастя, що розташоване в Луганській області. Вона дізналася про можливість отримати цей безкоштовний одяг під час участі в одному з благодійних заходів.

«Одяг завжди потрібний. Дитина швидко росте, тож такий комплект зайвим точно не буде. Ми вже встигли приміряти дещо, підійшло все, окрім шапки, – вона замала. Але нічого, в нас є знайомі з дітьми, подаруємо їм», – поділилась Яна.

 Комплекти зимового одягу надійшли до Дніпра від міжнародного фонду UNICEF за підтримки Міністерства реінтеграції України.

 «Торік ми отримали 2426 наборів одягу від  UNICEF. Роздали більше ніж 1440. Весь одяг новий та високоякісний», – розповіла Ольга Кохан, провідна фахівчиня із соціальної роботи Дніпровського міського центру соціальних служб.

Подати заявку на отримання одягу можна за телефонами Міського центру соціальних служб: (056) 785-73-60, (067) 200-40-62. При отримані набору при собі потрібно мати довідку ВПО одного з батьків та дитини. А також паспорт, індивідуальний податковий номер та свідоцтво про народження дитини.