Як зрадник разом з кримінальним авторитетом Петровським вкрали 300 мільйонів в України

MyCollages - 2022-10-12T175435.918

Кримінальний авторитет Олександр Петровський (Нарік), який втік з України разом із спільниками, продовжує заробляти у т.ч. на хмарочосі у центрі Дніпра. Його збудували, вкравши у держави триста мільйонів, повідомляє Gorsovet з посиланням на 49000

нвр

Все сильніше розгоряється і чекає на реакцію правоохоронців скандал із висоткою в самому центрі міста, на пр.Яворницького, 72Б. У першій частині розслідування ми розповіли про те, яким чином фірма зрадника, кримського гауляйтера Константинова ("глава" ВС Криму при окупантах) “кинула” державу та всіх українців на три сотні мільйонів - не повернувши держбанку кредит, отриманий для будівництва цього хмарочоса у Дніпрі. . А найцікавіше - результатами цього грубого «кидняка» дуже успішно скористався кримінальний авторитет Петровського-Наріка та його оточення.

нарик

Коротко нагадаємо, що раніше фірма «Консоль ЛТД» (тісно пов'язана зі «спікером кримського парламенту» сепаратистом Константиновим) взяла в державному Укрексімбанку кредит у 300 млн грн на будівництво багатоповерхового комплексу в центрі Дніпра. Проте з часом кредит не повернула. Більше того, шляхом феєричних маніпуляцій із судовими рішеннями борг фактично анулювали.

нарик1

У 2019 році об'єкт ввели в експлуатацію, а право власності зареєстрували на компанію «Дельмар Люкс». Бенефіціаром якої є Олександр Петровський, він же - кримінальний авторитет на прізвисько Нарік. Який перед цим активно хотів зав'язати тісну дружбу з екс-президентом Порошенком, їздив добувати «томос» і знімав про себе та братву пафосні фільми, які розміщував на «5 каналі» того ж Порошенка….

нарик3

У результаті таких зусиль Нарика політичне керівництво та правоохоронці «забули» про те, що будівля на Яворницького, 72Б - це 300 мільйонів гривень, вкрадених у держави Україна.

Тим часом у хмарочосі по-господарськи розмістилися структури Петровського-Наріка. Який наполегливо намагається легалізувати свої нажиті сумнівним шляхом капітали та виглядати як бізнесмен, а не бандит. Тут знаходиться компанія «Бізнес-Центр «Люкс», якою володіють Петровський та його партнер Арутюнян. Як відомо, Еміль - права рука Петровського в управлінні кримінальною бізнес-імперією.

нарик2нарик4

У будівлі також знаходиться телеканал D1, який відмиває імідж "Наріка". Паралельно поливаючи брудом керівництво Дніпра. Яке останніми роками нарешті почало наводити порядок та закликати до порядку місцевих аферистів та бандитів, які уявили себе “політиками”.

нарик5

Крім того, площі в хмарочосі здаються в оренду різним торговим і сервісним організаціям, включаючи державним "Приватбанк". Війна - війною, а гроші кишеню власників будівлі капають регулярно.

Як повідомляли ЗМІ, з початком війни Нарік та його наближені блискавично втекли з України, проте їхній кримінальний бізнес продовжує процвітати. Повністю працюють злочинні “колл-центри”, з яких «офісники» «Наріка», які дуже обірвали, незважаючи на воєнний час продовжують «розводити на гроші» довірливих українських пенсіонерів і кидають дружин і матерів військовослужбовців. Крім того, люди «авторитету» відчули кон'юнктуру та налагодили схему «виїзд чоловіків з України», де кидають легковірних, котрі вирішили за гроші втекти з країни.

нарик6

Всі ці неподобства творяться на увазі у численних правоохоронних структур, які у воєнний час просто зобов'язані ефективно ловити бандитів, захищати закон і дбати про інтереси держави. Проте силовики, які отримують міцні зарплати у мирному Дніпрі, наполегливо не можуть припинити діяльність бандитських “кол-центрів”, місце яких відомо буквально кожному перехожому в Дніпрі.

Виникає питання: невже правоохоронці та вище керівництво вирішили «вибачити» сепаратисту Константинову та його «спадкоємцю» Петровському-Наріку 300 мільйонів, вкрадених у держави під час будівництва будівлі в центрі Дніпра? Тієї будівлі, де зараз влаштувала лігво “Дніпро-Петрівська братва”, яка начхати хотіла на Україну, закон і порядок з висоти свого хмарочоса. Адже сотні мільйонів зараз дуже здорово могли б допомогти країні, яка щосили веде боротьбу з агресором. Чи не настав час закликати до порядку тих, хто переплутав свою кишеню з державною?

нарик7