Які ялинкові іграшки схвалює Кролик. Чому не варто використовувати старі, скляні кулі та фігурки хижаків

іграшки чоловічки

Дізайнери та астрологи кажуть - не варто вішати на ялинку старі іграшки з тріщинами, подряпинами і вм'ятинами, навіть якщо вони вам дуже подобаються. Такі іграшки приносять в будинок негативну енергетику руйнування.  Так кажуть астрологи. Про це пише Gorsovet 

Втім, хочеться трохи захистити старі ялинкові іграшки. Слід розібрати коробку з новорічними прикрасами, але не для того, щоб відразу викинути щось. А щоб згадати, звідкіля з’явилися ці скарби. Це буде незвичайне мандрування у минуле.

старі іграшки 2

Ви побачите смішного зайця, якого колись зробила бабуся, а от  мамина  срібна прозора куля з ялинкою всередині, яку вона купила колись  донечці…Тендітну сніжинку та ж донечка вирізала сама, в 4 рочки. Можна перебрати й  покласти ці прикраси в коробку для подальшого зберігання у домашніх фондах.

А на ялинку можна повісити нові іграшки, якщо хочете. Астрологи радять прикрасити новорічне дерево красивими, але скромними прикрасами. Це можуть бути кулі різних розмірів, але не кричущих кольорів. Щоб удача точно не відвернулася від вашого дому, краще обирати прикраси холодних, синіх і білих відтінків.

ялинка

Не варто також  вішати іграшки зі скла і кришталю. Особливо у домі, де є діти і домашні тварини. Такі прикраси дуже тендітні і легко розбиваються, через що хтось може поранитися. 

Астрологи також не радять прикрашати ялинку скляними іграшками, оскільки цей матеріал не поєднується з символом року. Їх теж треба відправити на зберігання до сімейних фондів.

cніжинка

Від чого теж  варто позбавитися, так це від старих, частково перегорілих гірлянд. Через проблеми з енергетикою та перепадами не слід вішати гірлянду, яка живіться від розетки, бо зараз потрібно економити електрику. Краще купити пристрій на батарейках.

Що стосується забобонів, то слід  бути обережними з вибором іграшок з тваринами. Тобто не використовувати прикраси з природними ворогами кроликів, наприклад, лисицями і вовками )

Раніше ми писали про те, які кольори викристовувати у прикрашанні новорічної ялинки.