Яку погоду приготувала Дніпропетровщині перша субота осені

днепр

Субота, 3 вересня, в Україні буде прохолодною. Не стане винятком й Дніпро. За даними Укргідрометцентру, завтра вдень на Дніпропетровщині очикується до +20 градусів. Щоправда синоптик Наталка Діденко обіцяє, що все ж буде трохи тепліше, повідомляє Gorsovet.

Синоптична субота в Україні. Ніч - прохолодна, +7+13, на півдні та сході +12+17 градусів. День - різний: на півдні та в східних областях +22+28 градусів, на Одещині +20+22 градуси. У центральних областях +16+21, на Дніпропетровщині +22+27 градусів. У північній частині вдень очікується +15+22 градуси. У західних областях +14+18 градусів, - прогнозує Наталка Діденко.

За її даними у Дніпрі 3 вересня очікується сильний вітер з штормовими поривами. А ось відносно дощу у нашому регіоні прогноз змінився. Ще напередодні Укргідрометцент обіцяв Дніпропетровщині рясний дощ, але зараз мова йде про ймовірний невелиий дощик.

Завтра вдень невеликі дощі пройдуть також у південній частині, у центрі та можуть навіть досягнути Харківщини. На півночі опадів не передбачається, хіба що збільшиться хмарність. Сильний, до штормових поривів, вітер очікується 3-го вересня у південній частині, на сході та в Дніпрі з районами, - прогнозує Діденко.

прог

пп

Нагадаємо, в акваторії Азовського моря зафіксовано катастрофічний розлив нафти.