Їх лякає війна: "Зооконтроль" Дніпра надає прихисток тваринам, яких покинули вимушено

собачки

Дніпровський «Зооконтроль» нині надає прихисток тваринам, яких залишили вимушено. Зараз в “Зооконтролі” перебувають більше сотні собак.  На новий дім чекають 15 покинутих собак, майже 30 приїхали з Харкова та проходять карантин. Завдяки небайдужим людям та підтримці міста, вони не залишаються голодними.

Про це повідомляє Горсовет з посиланням на Дніпро ТВ.

Тварини, власники яких поїхали на фронт, вони чекають їх, вони на перетримці. Тварини, які покинуті, ми маємо право їх прилаштувати. Вони покинуті, їх бросили, вони бігають на вулиці. Тварини переселенців до нас приїжджають на деякий час, поки власники не знайдуть якесь житло», пояснбє начальниця відділу реєстрації дніпровського “Зооконтролю” Ірина Пономаренко,

Луна уже майже місяць перебуває в дніпровському “Зооконтролі. Тут її годують та опікуються здоров’ям тварини. Вона чекає на свого господаря, який зараз захищає Україну.

Це собака чоловіка, який поїхав нас захищати. Вона чекає на його повернення, як і ми».

Окрім улюбленців наших захисників, Дніпро приймає покинутих тварин та чотирилапих переселенців, як цей велетень.

Це здоровий велетень, азіат, якого люди забрали з-під обстрілів з Волновахи».

Його привезли на власному автомобілі, тікаючи від ворожих обстрілів. Зараз господарі шукають житло, в яке можна заселитися разом із собакою. В очах алабая помітний смуток. Під час кожної повітряною тривоги він забивається в куток вольєра, як і всі тварини. Їх лякає війна.

Подробиці в сюжеті:

Раніше ми повідомляли, Кохання під час війни: у Дніпрі одружилася ще одна пара (ВІДЕО).