З 17 листопада синоптики прогнозують погіршення погодних умов на території Дніпропетровської області

315851135_499271712233655_7351311907947054812_n

Внаслідок виходу серії західних циклонів, що будуть поглиблюватись на території Дніпропетровської області, очікуються складні погодні умови: сніг, мокрий сніг та дощ.  Можливе утворення снігового покриву висотою 3-8 см.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на Службу автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

17-20 листопада очікуються опади різної інтенсивності: вночі сніг, вдень переважно мокрий сніг, температура вночі 1-6 морозу, вдень від 1 морозу до 4 тепла.
 Дорожня служба вже працює в режимі цілодобового чергування і готова до виконання робіт з зимового утримання", - йдеться в повідомленні.

В Службі автомобільних доріг запевнили, що будуть впершу чергу обробляти автошляхи з максимальним трафіком – міжнародного та національного значення, адже саме цими шляхами рухаються наші військові, швидкі та гуманітарні вантажі.

Звертаємо особливу увагу водіїв на безпеку дорожнього руху під час зимової негоди та необхідність заміни літніх шин на зимові. Водіїв великовагового транспорту просимо укомплектувати автомобіль ланцюгами протиковзання, буксирувальними штангою та тросом.

Нагадуємо про неухильне дотримання правил дорожнього руху та швидкісного режиму!

Якщо під час Вашої подорожі відбувається різке погіршення погодних умов - радимо Вам скористатися стоянками (місцями відстою) або об’єктами дорожнього сервісу на автодорогах Дніпропетровської області.

В разі ускладнення руху, заторів чи обмежень на державних автошляхах – повідомляйте нашому диспетчеру за номером 067 400 60 80", - заявили у Службі.

Раніше ми повідомляли, У Дніпрі поменшало заяв та повідомлень щодо вчинених кримінальних правопорушень.

Заряджали мобільний від генератора: у лікарні Дніпра рятують трьох хлопчиків, які отруїлися парами бензину