З перших днів війни був на передовій: в бою з окупантами загинув відомий адвокат з Дніпра

png_20231226_112550_0000-1034x662

На Дніпропетровщині повідомили трагічну новину. Під час виконання бойового завдання загинув військовий з Дніпра, – передає сайт «Наше місто» з посиланням на Раду адвокатів Дніпропетровської області.

На війні загинув адвокат Владислав Воронін. Чоловік, не вагаючись, з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист своєї країни.

У цивільному житті Владислав був адвокатом. Цією діяльністю він почав займатися у 2020 році. До цього був частиною колективу Ради адвокатів Дніпропетровської області.

«Ми завжди пам’ятатимемо Влада надійним та відповідальним професіоналом своєї справи, а головне – життєрадісною, надзвичайно доброю та чуйною людиною», – пишуть у Раді адвокатів Дніпропетровщини.
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким воїна, який до останнього боровся за нас та нашу країну. Вічна пам’ять Герою.

Прощання з Владиславом відбудеться у середу, 27 грудня 2023 року, об 11:00 в Храмі Різдва Пресвятої Богородиці за адресою: м. Дніпро, вул. Набережна Заводська, 96. Поховання відбудеться на кладовищі на ж/м Лівобережному-3.

За матеріалами Наше Місто.