З теплом до ЗСУ: у Дніпрі усі охочі можуть долучитися до акції з допомоги захисникам

Без названия

У Дніпрі триває щорічна акція зі збирання вторинної сировини. Цього року її мета – зібрати кошти на придбання теплих речей для українських військових. Акція проводиться під девізом «З теплом до ЗСУ». Про її особливості повідомляє «Наше Місто» з посиланням на міську владу.

Перевірити, як збирають вторинну сировину до Молодіжного центру Дніпра завітала заступниця директора департаменту екологічної політики міської ради Ірина Козлова. 8 грудня вона є черговою по місту.

Молодіжний центр відвідує велика кількість молоді, яка теж свідомо підходить до охорони навколишнього середовища й активно долучається до акції. Сьогодні приніс сюди вторсировину і волонтер Прохор.

aktsyia1-883x662

«Сьогодні разом із родиною долучився до акції, про яку дізнався від знайомих. Приніс 42 кг картону і паперу. Такі заходи дійсно дуже необхідні як і для екології, так і для допомоги військовим. Вони нас захищають. А ми повинні теж їм допомагати», – говорить Прохор.
Мешканці сусідніх громад теж приїжджають до Дніпра, аби долучитися до акції. Сьогодні на іншу точку збирання макулатури житель Камʼянського привіз понад 50 кг.

aktsyia4-883x662

«На сьогодні зібрано вже близько 300 кг макулатури і кілька пакунків пластикових кришечок. Закликаємо містян долучатися до акції. Це можливість не лише допомогти, а й отримати цінні призи. За найбільшу здачу вторсировни будуть подарунки – туристичні рюкзаки», – зазначила Ірина Козлова.
Акція триватиме до 22 грудня. Долучитися до неї можуть усі охочі. Пункти прийому вторсировини розташовані у всіх районах міста. Їх адреси можна знайти на сайті міської ради.

У будні дні з 16:00 до 18:00 та у суботу з 12:00 до 14:00 працюють дві точки збору за адресами: вул. Набережна Перемоги, 5 (Молодіжний центр Дніпра) та вул. Юлії Залюбовської, 7.

Від 50 кг є можливість адресно забрати вторсировину. Для цього необхідно заповнити форму за посиланням.

За матеріалами Наше Місто.