З водою навіть під час відключень – у Дніпрі на правобережжі міста встановлені 42 колонки та 86 бочок

11

У місті Дніпро нині триває інтенсивна підготовка до наближення холодів. З метою забезпечення мешканців водою під час можливих відключень водопостачання на обох берегах міста розміщують спеціальні місця з водяними колонками та бочками, заповненими технічною водою.

Вже зараз на правому березі міста введено в експлуатацію водяну колонку, яка розташована за адресою: вулиця Набережна Перемоги, 68. Це стало можливим завдяки впровадженню відповідних заходів забезпечення населення водою у випадках можливих тимчасових перебоїв у роботі основних систем водопостачання.

«Воду мешканці ближніх будинків можуть уже качати, якщо потрібно. Також користуватися можна під час екстрених відключень світла, вода там буде завжди. Нині на правобережжі міста 42 колонки готові для користування», – підкреслив представник КП «Дніпроводоканал» ДМР Ян Майдан.

А бочки, які заповнені технічною водою, розміщені у внутрішніх приміщеннях, одна з них знаходиться в КЗО "СЗШ № 35" міста Дніпра.«Бочка розрахована на 2 тонни. Наголошу, що це – виключно вода для технічного користування. На правобережній частині міста вже підготовлені для користування 86 бочок», – додав представник КП «Дніпроводоканал» ДМР Олександр Ковалевський.

photo_2023-10-05_11-45-23