З`явилась інформація про жінку, яка під час обстрілу загинула у Нікополі (Фото)

ник

Сьогодні у Нікопольщини на Дніпропетровщині знову чорний день. У місті провели в останню путь жінку, яка вчора, 20 липня, загинула через ворожі обстріли окупантів, повідомляє Gorsovet.

В результаті вчорашніх обстрілів під завалами знайшли тіла 2 людей. Вони загинули на місці. Крім того, відомо ще про 9 поранених. 

Орки забрали життя 65-річної Олени Степахіної. Буквально кілька місяців тому у травні жінка відзначила свій 65-річний ювілей, вона була сповнена планів та задумів. Але все обірвала клята війна. Сьогодні Олену поховали на міському кладовищі.

Церемонію проводили у храмі Ікони Божої матері.

ник1

Учора мер Нікополя Олександр Саюк звернувся до громади. За його словами, на жаль, обстріли окупантів не припиняються. Тому він просить людей самим прийняти рішення, залишатись їм у місті, чи ні. 

Олександр Саюк також запевнив, що влада зі свого боку буде робити все, щоб полегшити нікопольцям наслідки від обстрілів. Тому просить  уважно слідкувати за сиренами, тривогами і вживати необхідні заходи безпеки.

Нагадаємо, раніше ми писали 

На Дніпропетровщині організували безкоштовні перевезення людей: розклад.  Виконавчим комітетом Зеленодольської міської ради, за сприяння БО БФ «АДРА Україна» організовано соціальні перевезення жителів громади (безкоштовно), у тому числі і внутрішньо переміщених осіб за маршрутами

Влада закликає мешканців Нікополя евакуюватися.   Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко звернувся до мешканців міста Нікополя та закликав евакуюватися. Він додав, що на даний час є тимчасове житло для 100 осіб. Телефон «Гарячої лінії»: 380 98 601 2561