З`явилась інформація про жінку, яка під час обстрілу загинула у Нікополі (Фото)

Сьогодні у Нікопольщини на Дніпропетровщині знову чорний день. У місті провели в останню путь жінку, яка вчора, 20 липня, загинула через ворожі обстріли окупантів, повідомляє Gorsovet.

В результаті вчорашніх обстрілів під завалами знайшли тіла 2 людей. Вони загинули на місці. Крім того, відомо ще про 9 поранених. 

Орки забрали життя 65-річної Олени Степахіної. Буквально кілька місяців тому у травні жінка відзначила свій 65-річний ювілей, вона була сповнена планів та задумів. Але все обірвала клята війна. Сьогодні Олену поховали на міському кладовищі.

Церемонію проводили у храмі Ікони Божої матері.

Учора мер Нікополя Олександр Саюк звернувся до громади. За його словами, на жаль, обстріли окупантів не припиняються. Тому він просить людей самим прийняти рішення, залишатись їм у місті, чи ні. 

Олександр Саюк також запевнив, що влада зі свого боку буде робити все, щоб полегшити нікопольцям наслідки від обстрілів. Тому просить  уважно слідкувати за сиренами, тривогами і вживати необхідні заходи безпеки.

Нагадаємо, раніше ми писали 

На Дніпропетровщині організували безкоштовні перевезення людей: розклад.  Виконавчим комітетом Зеленодольської міської ради, за сприяння БО БФ «АДРА Україна» організовано соціальні перевезення жителів громади (безкоштовно), у тому числі і внутрішньо переміщених осіб за маршрутами

Влада закликає мешканців Нікополя евакуюватися.   Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко звернувся до мешканців міста Нікополя та закликав евакуюватися. Він додав, що на даний час є тимчасове житло для 100 осіб. Телефон «Гарячої лінії»: 380 98 601 2561