З`явились фотографії 20-річної Даші, яка під час обстрілу загинула в Кривому Розі

пкв

Дівчині з Кривого Рогу Даші Курдель було всього 20 років, вона була сповнені мрій та планів. Але сьогодні вранці, 9 липня, її життя обірвали російські окупанти.

Даша була дуже життєрадісною, цілеспрямованою та товариською дівчинкою, спортсменкою, багатократною переможницею міжнародних змагань зі спортивних танців, активною студенткою та завжди мала багато планів та нових ідей. Так про загиблу відгукуються у колективі Криворізького юридичного фахового коледжу та Криворізького факультету НУ «ОЮА», передає Горсовет.

Сьогодні, 9 липня 2022 року, під час ворожого обстрілу в Інгулецькому районі міста Кривого Рогу Даша отримала важкі поранення. 20-річна дівчина вранці саме тренувалась на спортмайданчику.  

Рано-вранці Даша тренувалася на спортивному майданчику разом зі своїм батьком. Саме там у них влучила російська ракета. За словами очевидців, у батька були видимі ознаки поранень, а у Даші – ні. Вона сиділа біля паркану і була дуже бліда. Небайдужі швидко надали допомогу і дівчині, ї її батьку. На жаль, у лікарні з’ясувалося, що Дар’я важко поранена. 

Медики реанімаційного відділення до останнього боролись за її життя,  але, на привеликий жиль, врятувати її не змогли. Дівчина померла...

Батька Даші прооперували. Він знаходиться в лікарні.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким.

Також висловлюєм співчуття колективу Коледжу та Криворізького факультету НУ «ОЮА».

дашщ

ап

Царство небесне. Вічна та світла пам'ять Даші.

Нагадаємо, раніше ми писали Надважкий день на Дніпропетровщині: Лукашук про ворожі обстріли та загиблих