З жовтня українці отримають по 3600 грн: міжнародні організації збільшили розмір виплат

3f2g3d2-g523ds

Українці, які отримують виплати від гуманітарних організацій, з жовтня зможуть розраховувати на збільшення виплат. Незахищені верстви населення отримають на понад 4 тисячі гривень більше. Детальніше про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на гуманітарну організацію ADRA.

Як повідомили в організації, щомісяця на одного члена сім’ї видаватиметься не 2200 грн., а 3600 грн. Тобто за три місяці можна отримати вже не 6660, а 10 800 грн.

Рішення підвищити виплати пов’язане з тим, що в Україні суттєво зросли ціни на товари першої необхідності, а також збільшилася вартість життя на тлі війни, що триває, повідомили в ADRA.

«Це зроблено для того, щоб люди, які отримують допомогу, і надалі мали ресурси для задоволення своїх потреб», – розповіли у фонді.
Відзначимо, що наразі ADRA не веде прийом заявок на допомогу. Але представники організації обіцяють, що незабаром буде відкрито нові реєстрації.

Різні організації можуть впроваджувати новий розмір допомоги неодночасно. Однак всі організації узгодили переглянутий розмір грошової допомоги і зобов’язалися зробити все можливе, щоб застосувати його якнайшвидше, пояснили в ADRA.

adra-1060x655

За матеріалами Наше Місто.