За добу ворог випустив по Нікополю та Марганцю понад 70 снарядів. Що відомо

град

У вівторок, 13 вересня, 202-й день війни російські окупаційні війська продовжували порушувати норми міжнародного гуманітарного права та закони ведення війни, полвідомляє Gorsovet.

Ввечері війська рф вдарили по Нікопольському району. Пошкоджена лінія електропередач. Через обстріли Марганецька (м. Марганець), Томаківська та Мирівська громади залишились без води. Ремонтні служби вже працюють над поновленням водопостачання. Постраждалих немає, - повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

За даними ОК "Південь", від початку доби по Нікополю було випущено щонайменш 20 реактивних снарядів та десять артилерійських 152-ох мм, по Червоногригорівській та Марганецькій громадах також - понад два десятки реактивних і ще стільки ж крупнокаліберних снарядів.

Ворог продовжує тактику терору та залякування цивільного населення. В інших районах день минув з тривогами, але, на щастя, без обстрілів. Кордони області надійно захищені Збройними силами України. Радіаційний фон на Дніпропетровщині був і залишається в межах норми, - додав Лукашук.

Нагадаємо, помер пенсіонер, який постраждав від ракетного удару по центру Дніпра.