«За заявками мешканців»: ремонт аварійних покрівель у Дніпрі

photo_2023-10-09_14-42-14 (2)

У місті Дніпро триває процес оновлення покрівель багатоквартирних будинків, який включає в себе як аварійні ремонти дахів, так і відновлення тих, що пошкодились внаслідок обстрілів. Працівники Комунального підприємства "Жилсервіс-5" успішно завершили роботи на вулиці Криворізькій, 12, де було оновлено покрівлю площею 400 квадратних метрів. Дах був серйозно пошкоджений уламками. Відразу після обстрілу комунальники частково виправили аварійну ситуацію, щоб захистити будинок від опадів.

«Для повного лагодження покрівлі почали тендерні процедури, одразу після взялись до ремонтних робіт, завершили за три дні. Замінили шиферне покриття, встановили нові водостічні труби», – розповів заступник головного інженера КП «Жилсервіс-5» Олег Морозюк.

Не залишають осторонь й аварійні ремонти, наприклад по вул. П. Чубинського.

«За заявками дніпрян ми взялись за ремонт аварійних дахів, вже відремонтовано у будинку № 6, на фінішній прямій покрівля у будинку № 8. Плануємо до кінця року оновити всі аварійні дахи по цій вулиці», – уточнив представник департаменту житлового господарства ДМР Єгор Худяков.