Задіяли близько 120 одиниць спецтехніки: у Дніпрі ліквідують наслідки негоди

photo_2024-01-14_23-31-06

Вночі на 15 січня у Дніпрі погіршилися погодні умови. Тому на вулицях міста оперативно працювали комунальники та спеціальна очищувальна техніка, – передає сайт «Наше місто».

Ще зі вчора, для ліквідації снігу та ожеледиці, на вулицях міста працювало 75 одиниць посипальної техніки з відвалами, 10 одиниць снігоочисної, 7 навантажувачів, 24 одиниці мінітехніки, 6 самоскидів та 500 дорожніх робітників. Зокрема, для очищення трамвайних колій від снігу було задіяно 4 снігоприбиральні трамваї та 11 пасажирських трамваїв. Там також протягом ночі працювали бригади служби колії, які розчищали стрілочні переводи.

Працівники підприємства розчистили та підготували до випуску вагонів усі трамвайні маршрути та території депо електротранспорту. Тому на маршрути виїхав увесь склад за своїм розкладом.

Таким чином, для створення безпечних умов пересування, було використано 2 561 тонну протиожеледних матеріалів. Також у департаменті благоустрою та інфраструктури міської ради повідомляють, що роботи з ліквідації наслідків негоди наразі продовжуються.