Захищав Україну від загарбників: на війні загинув Герой з Дніпропетровщини

shcherbyna-734x662

30 квітня на Донеччині загинув захисник з Дніпропетровщини Віталій Щербина. Йому було лише 33 роки. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Покровську ТГ.

Народився Віталій Васильович 5 грудня 1990 року в селі Катеринівка.  Після закінчення 9 класу продовжив навчання у Дніпропетровському училищі залізничного транспорту. З 2010 по 2011 рік була строкова служба у лавах Збройних сил України. Повернувшись у рідне село працював у ТОВ «Славутич».

З квітня 2014 року по березень 2015 рік брав участь у проведенні антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях. Мав статус учасника бойових дій.

Віталій Васильович не залишився осторонь і під час повномасштабного вторгнення окупантів і вже 12 березня 2022 року прийшов на призовний пункт.

30 квітня 2024 року в районі населеного пункту Урожайне Донецької області під час виконання бойового завдання, залишаючись вірним військовій присязі солдат, гранатометник стрілецького батальйону Віталій Васильович Щербина героїчно загинув. У полеглого захисника залишились батьки, дружина та брат, який теж боронить кордони нашої країни.

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого бійця. Низько схиляємо голови у глибокій скорботі та пошані перед світлою пам’яттю Віталія Васильовича. Слава Героям!