Захиснику Сергію Канна просять посмертно присвоїти «Героя України»

photo_2024-06-13_15-07-35

На війні загинув захисник України, старший лейтенант Сергій Канна. Він з початку повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист Батьківщини. Донька військового створила петицію про присвоєння йому звання «Героя України» посмертно, – передає «Наше Місто» з посиланням на сайт Електронних петицій.

Сергій Едуардович був командиром 1 механізованого взводу 3 механізованої роти 17 батальйону 57 ОМПБ військової частини А4279. За час служби брав участь у боях за звільнення Херсонської, Донецької, Миколаївської.

Чоловік загинув 17 березня 2024 року в бою, під час штурму ворожих позицій, неподалік с. Богданівка Бахмутського району Донецької області. Військовослужбовець отримавши поранення несумісне з життям.

«Ми висловлюємо глибоку вдячність нашому Герою, який віддав найбільше — своє життя. Родина втратила турботливого батька, коханого чоловіка, та єдиного сина. Не кожен здатний стояти обличчям до смерті, бути поруч зі своїми товаришами не лякаючись за власне життя, рятувати інших ризикуючи собою та відважно боронити свободу своєї країни», – йдеться у петиції.


Петицію про присвоєння звання «Героя України» можна підписати за посиланням.

 За матеріалами Наше Місто.