Закликаю чоловіків повертатися на Дніпропетровщину і боронити нашу землю, - Євтушенко

вотм

Сьогодні відбувся брифінг щодо ситуації в Нікопольському районі. Про це розповів Євген Євтушенко - голова Нікопольської РВА, передає Горсовет.

Минув шок перших днів війни. Кожен вже знає, що йому треба робити. Є координація. І є мета – це перемога, – сказав Євген Євтушенко. 

Освіта. Він повідомив, що школярі району навчаються дистанційно. Люди отримують соціальні виплати, є поодинокі затримки, пов’язані з труднощами проїзду і швидкістю, але всі виплати здійснюються.

Медицина. Працюють медичні заклади. Сформовано базу медикаментів, охорона медичних об’єктів, все працює. Є запас ліків та препаратів крові. Відкриті аптеки. 

Продукти. Полиці в магазинах не пусті, проте є певне скорочення асортименту. Ми цим займаємося, працюємо з торгівельними мережами. Щоб вони наповнювали наші супермаркети. Голови міських рад і я працюємо з мережами і перевізниками, щоб вони повертались і поповнювали асортимент. В районі є координація, ми працюємо над спільною перемогою!– зазначив Євген Євтушенко. 

Транспорт: Всі дороги проїзні, заблокована частина доріг Нікопольського району (Херсонський напрямок) з питань безпеки.

Закликаю чоловіків повертатися на нашу землю, на Дніпропетровщину і боронити нашу землю!, - прокоментував Євген Євтушенко.

Нагадаємо, раніше ми писали Мама Романа, автора фразы "русский военный корабль, иди на...", рассказала всю правду о сыне  В Днепре произошло аварийное отключение воды в пригороде и разных районах города (АДРЕСА)