Замовники злочину на волі. Свідки замаху на дніпровську активістку бояться за власне життя

нар6

У одному з судів Дніпра продовжують розгляд по справі за фактом замаху на життя дніпровської активістки Наталії Ешонкулової, повідомляє Gorsovet з посиланням на Дніпро TV.

Справу слухають в АНД-суді Дніпра. Як відомо, жінка стала жертвою нападу біля дверей власного житла більше року тому. На лаві підсудних - троє, але замовники все ще залишають поза розглядами.

Підсудних пов’язують із кримінальним авторитетом Сергієм Олійником (Умкою), авторитетним бізнесменом-меценатом Олександром Петровським (Нариком), його бізнес-партнером Емілем Арутюняном та колишнім віце-мером Віталієм Мархасіним.

Спочатку на лаві підсудних були лише Андрій Русак та Андрій Чульський два фігуранти, то потім до них приєднався і Руслан Кузьменко. Справа була відкрита за ч. 2 ст. 15 (замах на кримінальний злочин) та ч. 1 ст. 115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Перших двох звинувачують у замаху на вбивство, скоєному на замовлення, а третього – у пособництві у злочині, наданні вказівок та транспортуванні нападників.

Детальніше про розгляд цієї справи - у сюжеті тележурналістів.

Нагадаємо, відомий бізнесмен звинуватив кримінального авторитета Петровського-Наріка у замахах на вбивство.