Запрошення для підприємців: У Дніпрі відбудеться онлайн-тренінг з отримання державних грантів

Без названия (36)

14 березня відбудеться онлайн-тренінг для представників бізнесу щодо отримання державних грантів для переробних підприємств, до заходу запрошують долучатися підприємців з Дніпра, області та сусідніх регіонів, повідомляє “Наше місто”.

Ключова тема заходу –  подання заявок на Програму державних грантів від Міністерства економіки України, що реалізується за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».  Організатор онлайн-тренінгу – Soul Partners

onlain-14-bereznia

Під тренінгу підприємці зможуть дізнатися про деталі подачі заявок на державний грант для переробних підприємств, відшліфувати навички створення бізнес-плану, підготувати план грошових потоків, дізнатися, як перевірити коректність підготовки заявки на грант.  

Представники компаній, що візьмуть участь у тренінгу, дізнаються, як правильно презентувати свою інвестиційну ідею з тим, щоб отримати грант. Агенціям регіонального розвитку та інвестиційним офісам, економічним відділам ОДА та муніципалітетів, які співпрацюють з бізнесом, розкажуть, як вправно допомагати підприємцям  із залученням грантів.

 

yryna-dzhus-497x662

– Підприємці Дніпропетровщини, не пропустіть можливість швидко та ефективно навчитися всім тонкощам подачі на державний грант для переробних підприємств. Чекаємо вас на онлайн тренінгу! – зазначає Ірина Джус, директор компанії Soul Partners


Для участі в тренінгу необхідно зареєструватись за посиланням

 

За матеріалами Наше Місто.