Зарити сокиру старої кланової війни: як у 2014 об‘єднати зусилля з усіма, хто бореться за волю України - Денисенко

288125944_562462811908527_4342818485368571336_n

Відомий у Дніпрі співзасновник правозахисної групи «Січ», патріот,  який брав участь у формуванні перших добровольчих батальйонів в області, громадсько-політичний діяч Андрій Денисенко підтримав мера Дніпра Бориса Філатова та закликав місцевих політиків зарити стару сокиру дрібної кланової війни хоча би на час війни за Незалежність, передає Горсовет.

Він назвав замовників інформаційної атаки проти мера Дніпра:

Спостерігаю запеклу інформатаку на голову Дніпра Бориса Філатова.
І питання навіть не в тому, куди поділися з початком широкомасштабного вторгнення її замовники Петровський і Коломойський.
Сподіваюся, з ними все гаразд і вони з‘являться ще до закінчення війни і не лише для того, щоби претендувати на лаври переможців і розповідати, як вони з підпілля керували обороною Дніпра та України", - пише Денисенко.

Натомість він пропонує:

Але замість мочити всіма ботами і каналами «недостатньо патріотичного Борю», який не забіг, не заліг як вони, а з перших годин зайняв однозначну публічну позицію та чимало зробив для опору рашистській агресії, цим панам варто вже зараз вийти на світло.
І зарити стару сокиру дрібної кланової війни хоча би на час війни за Незалежність.
Щоби як у 2014 об‘єднати зусилля з усіма, хто бореться за волю України.
Включно з такими нелюбимими Корбаном, Філатовим, Денисенком, Ярошем та іншими.
Інакше в історії не залишиться ніяких «рятівників Дніпра» - добрих бандитів і сміливих олігархів, а лише купка переляканих бенефіціарів та меценатів, які просто підносили набої козакам і безславно здулися при перших ударах Мордору калібрами", - заявив Денисенко у Фейсбук.

Раніше ми писали, З Днем донора: на Дніпропетровщині люди активно діляться своєю кров’ю.