Засновник творчого колективу у Дніпрі "Вертеп" - нині стрілець Окремої бригади тероборони

294765270_140028448666105_8877083291235319374_n

Тимофій на псевдо «Вертеп» - музикант та засновник гурту «Вертеп», знана та шанована людина у Дніпрі та в Україні загалом. Нині - стрілець в одному з підрозділів Окремої бригади територіальної оборони м. Дніпро.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на окрему бригаду тероборони м. Дніпро.

Чому долучився до територіальної оборони? Щоб захистити своїх і своє! Тому що чоловік і українець, тому що син своїх батьків, тому що батько трьох синів! У нас надійний командир, Андрій Денисенко - лідер, який вже 20 років об’єднує патріотів нашого міста. Я йому довіряю! Ось чому я тут, зі зброєю в руках!»", - говорить Тимофій.

Тимофій беззаперечно був готовий до широкомасштабної війни:

Очікував, знав, готувався. Тому почуваю себе впевнено разом зі своїми побратимами! Пишаюся українцями, мене тішить, як ми любимо та шануємо один одного, нашу Україну», - каже він.

«Вертеп», говорячи про перемогу України над росією, вважає, що це питання нашого виживання як етносу:

Якщо ми не переможемо - нас вб'ють! Тому ми зобов'язані перемогти нашого споконвічного ворога - росіян. А коли це буде? Точно не через місяць чи через два. Але буде обов'язково. Вільні та сміливі люди на своїй землі гарантовано переможуть рабів-загарбників! Ми будемо жити на своїй Богом даній землі!»

Після перемоги Тимофій планує й надалі працювати на українську справу:

Очевидно, що продовжу боротьбу на інформаційному та культурному фронтах! З'їздимо з гуртом «Вертеп» у музичний тур Європою. Навіть не виключаю варіанта подальшого проходження військової служби. Хотілося б стати офіцером МПЗ. Але насамперед я більше буду любити свою родину, вчитиму синів захищати себе та державу. А ще більше - кохатиму свою дружину та робитиму кращою нашу Україну!»

Раніше ми повідомляли, Нові сантехсистеми: у будинках ОСББ та ЖБК продовжують реалізовувати проєкти співфінансування.