Завдяки піару “слуги” Негулевського росіяни знищили мобільний шпиталь на Миколаївщині

слуга

Окупаційні війська знищили мобільний військовий шпиталь у Миколаївській області після того, як його місцерозташування публічно розкрив народний депутат від “Слуги народу” Ігор Негулевський, розповівши про його відкриття, передає Горсовет.

У Миколаївській області розгорнули мобільний військовий госпіталь, наданий Україні Нідерландами і нардеп Ігор Негулевський, який обирався по мажоритарному округу саме у Миколаївській області вирішив подякувати за це всім українським чиновникам та колегам-депутатам.

Майже одразу у коментарях до посту нардеп отримав зауваження про те, що не потрібно оприлюднювати таку інформацію.

Після чого Негулевський почав редагувати інформацію у пості. Але з першого разу не зумів видалити усі дані про розташування військового об’єкта.

Наразі допис народного депутата виглядає наступним чином, уже без згадок про конкретні населений пункт та територію розташування мобільного військового госпіталю.

слуга2

Але у історії змін Facebook-посту уся ця інформація продовжує зберігатися. І не важливо прямо чи опосередковано, але такий піар чиновника став причиною того, що сьогодні росіяни нанесли туди ракетний удар і повністю знищили мобільний шпиталь, загинули люди.

cл

луг

Ще раз нагадуємо, що ми не маємо вмикати геолокацію і публікувати фотографії з визначенням місця. Це кримінальна справа, віжповідно й кримінальне покарання.

Раніше ми повідомляли, Бронежилети та квадрокоптери для ЗСУ: у Дніпрі відбудеться другий благодійний вернісаж.