Зеленський - росіянам: Вчить слова репарації та контрибуції (Відео)

thumbs_b_c_bcd1e837d4ab6f3a9c99bc21d4bc52f7

Вранці 3 березня президент України Володимир Зеленський записав щоденне відеозвернення для громадян України. У нього він обіцяв допомогу у розмірі 6.5 тисяч гривень усім українцям, що втратили роботу підчас війни - це стосується як найманих працівників, так і ФОПів. Українці похилого віку також отримують проіндексовані пенсії.

Також у ході звернення Президент звернувся до Росії: вчить слова контрибуція та репарація, бо ви заплатите нам за все, що зробили на нашій землі. Він подякував за підтримку міжнародним партнерам та наголосив, що в Україну вже їдуть перші 16 тисяч іноземних добровольців.

- Ви хотіли, щоб ми мовчали, але нас почув увесь світ, - підкреслив Володимир Зеленський. - Якщо ви думаєте, що подолавши все це, ми злякаємося, зламаємося або здамося, він не знає нічого про нас, то ви не знаєте нічого про Україну і вам немає що робити тут, що робити серед нас - він чужий. Идите домой - к себе домой, защищать своих русскоязычных людей, их там тоже немало - 150 миллионов. А тут: Слава Україні.