Земля має горіти під ногами у зрадників! Патріоти закликали усіх долучатися до руху опору

MyCollages - 2022-10-04T212941.586

Українська армія продовжує контрнаступ. Разом з тим надзвичайно активізувався Рух спротиву на тимчасово окупованих територіях. Все частіше стаються нещасні випадки з представниками фейкових окупаційних адміністрацій та колаборантами, повідомляє Gorsovet.

У цій війні важлива не лише перемога на фронті, а й боротьба на тимчасово окупованих територіях, вважає офіцер Сил спеціальних операцій Максим Жорін.  

Впевнений, що діяти готові набагато більше людей. На всіх окупованих територіях життя зрадників та ворогів, що прийшли на нашу землю, має стати нестерпним. Українська земля має горіти в них під ногами, - каже офіцер.

Нещодавно патріоти здійснили масштабну кібератаку і захопили значний обсяг даних про колаборантів. Сміливі акції партизанів супроводжуються символікою "Ідеї Nації", яка викликає справжню  істерику у зрадників. 

Нехай вони бачать цей знак усюди, постійно озираються, і нехай це буде останнє, що вони взагалі побачать в цьому житті! - наголосив Максим Жорін

Патріоти підкреслюють: сьогодні треба прикласти максимум зусиль, щоб звільнити українські території. І використовувати для цього абсолютно всі методи. Слава Нації та смерть ворогам України!

Нагадаємо, бійці бригади з Дніпропетровщини б'ють ворога його же зброєю.