Землю накриє потужна магнітна буря: календар небезпечних дат

магнитные бури 1024

Липень цього року матиме кілька денні сильні магнітні коливання. Метеочутливим людям, які схильні дуже погано переносять це явище, радять підготуватись заздалегідь, дещо підготувати свій організм та прислухатись до нього. Коли вдарять магнітні бурі та хто може почувати себе погано, повідомляє Горсовет з посиланням на УНІАН.

Детальніше дізнатись про магнітні бурі у липні 2022 можна у календарі, де розписано все по днях.  За словами фахівців, навіть слабкі магнітні бурі можуть негативно вплинути на здоров'я метеозалежних людей.

Коли вдарить найближча магнітна буря

Сьогодні, у середу, 13 липня, очікується магнітна буря силою 5 балів. Вона буде слабкою. А вже завтра, 14 липня, фахівці прогнозують підвищену активність.

магн

Наступна магнітна буря слабкої сили очікується 23 липня, а 22 і 24 липня активність сонця буде підвищеною.

На кого найбільше впливають магнітні бурі

Магнітні бурі мають найбільший вплив на метеозалежних і літніх людей. Вони також впливають на людей, які мають хронічні захворювання. Варто також згадати про вагітних жінок і дітей. Під час магнітної бурі у людини можуть виникати такі симптоми:

головний біль;
нудота;
запаморочення;
біль в серці;
біль у спині, м'язах і суглобах;
знижений або підвищений тиск;
незрозуміла слабкість і втома;
загострення хронічних захворювань;
безсоння.

Як врятувати себе від магнітних бур

Щоб звести до мінімуму негативні наслідки магнітних бур, дотримуйтеся правил здорового способу життя в небезпечні дати.

Медики радять виключити з раціону жирну, смажену та гостру їжу. Вона ще нікому не робила добра.

Відмовитись від алкоголю, сигарет, міцної кави і енергетичних напоїв. Якомога більше пийте води, пийте зелений, трав'яний або фруктовий чай.

 Частіше ходіть пішки.

Регулярно провітрюйте кімнату.

Лягайте спати в один і той же час.

Намагайтесь приймати контрастний душ перед сном.

Бережіть себе і будьте здорові!

Нагадаємо, раніше ми писали Кому из украинцев нельзя будет взять отпуск: список профессий  в Украине решили сократить продолжительность минимального отпуска для многих категорий работников. Как бежавшим от войны устроить ребенка в школу в Днепре. Инструкция.  Существует два варианта решения этого вопроса.