Женевська конвенція? Ні, не чули - СБУ продовжує збирати докази знущань над українськими полоненими (відео)

18908954_303

Росія грубо порушує Женевську конвенцію та інші міжнародні норми поводження з військовополоненими, передає Горсовет.

У розпорядження СБУ потрапив шокуючий запис, де російський кат вихваляється перед своїм другом про звірства, які він чинив із українськими військовополоненими.

«Пленных привозили, ебть, я над ними издевался… Ска, бл*, и пальцы отрублю, и кисть отрублю! Ставь на лопату, на кирпич: «ааааа», орёт!» – розповідає загарбник.

Зізнається, що навіть колеги дивуються його жорстокості: «Салават, ты откуда дикарь такой взялся?!». А СБУ вже знає звідки. Це 27-річний астраханський нелюд Салават Сарсенов. Він контрактником прийшов війною на українську землю і безуспішно намагається просунутися на Запорізькому напрямку.

Цікаво, чи знає про такі «подвиги» свого сина його матір, Зульфія Сарсенова? Бо СБУ уже документує їх у рамках кримінальних проваджень. Тож якщо «дикуну» вдасться вижити, він неодмінно постане перед справедливим судом. Але ми віримо у ЗСУ и знаємо, що повернутися живими в російськіх загарбників шансів мало.

Нагадаємо, у одному з інших перехватів російскій загарбник перед своєю смертю закликав брата не їхати воювати в Україну.