Жіночі труси, праски, біжутерія і рожеві парасольки - реквізит для росфільмів про війну

кино

Бійці 93 ОМБр Холодний Яр радять реквізиторам россійський фільмів про війну запасатися жіночими трусами, прасками, біжутерією і рожевими парасольками, аби їхні "герої" виглядали у кадрі більш реалістично.

Про це повідомляє Горсовет з посиланням на Фейсбук-сторінку бригади.

Ви колись дивилися російські фільми про війну? Про Афганістан, Чеченські війни? Про героїчних російських вояк, які попри перевагу противника виконують накази, прикривають груддю товаришів, утримують стратегічно важливі висоти під вогнем?

А чи бачили у таких фільмах на полі бою, наприклад, жіночу сумочку на ланцюжку? Чи рожеву парасольку і пляшечки з парфумами? Ні? А знаєте чому? Бо російський кінематограф бреше. Бо насправді у російських військових нема ніякої звитяги, честі, відчуття побратимства. Бо це великі зграї мародерів, грабіжників та покидьків. Їм не соромно обнести цивільний будинок, щоб потім привезти своїй коханій чужі вживані речі у подарунок.

Тож, на майбутнє радимо реквізиторам російських фільмів запасатися жіночими трусами, прасками, біжутерією і рожевими парасольками, аби їхні "герої" виглядали у кадрі більш реалістично", - йдеться в повідомленні.

марод

Раніше ми повідомляли, Первый военный чугун: в Кривом Роге восстановили металлургическое производство.

В Днепре презентовали марку, которая посылает русский корабль в известном направлении: фото.