Журналістів-зрадників з Мелітополя та Бердянська виключили з лав НСЖУ

photo_2022-05-06-16.30.01-710x375

Трьох журналістів із Мелітополя: Олесю Грусньову, Дениса Дорофєєва і Дмитра Перевєрзєва, які пішли на співпрацю з російськими окупантами, виключили з лав НСЖУ за зрадництво.

Про це повідомили в Запорізькій обласній організації НСЖУ, передає Горсовет.

До війни ці журналісти працювали в ТРК «МТВ-плюс», яка належала нардепу від ОПЗЖ, а нині – колобаранту і зраднику Євгену Балицькому, та в інших ЗМІ. З початком війни і тимчасового захоплення Мелітополя російськими окупантами, всі троє об’єдналися під рашистським триколором.

Окрім цього, ЗОО НСЖУ публічно засудила ще одного колишнього колегу –  бердянського журналіста екс-головного редактора газети «Город» та колишнього прес-секретаря міського голови Бердянська Павла Іщука. Він абсолютно свідомо і добровільно пішов на службу до російських окупантів, і нині, як самопроголошений заступник міського голови, відповідає за комунікацію із ЗМІ та громадськістю.

На той час Павло Іщук вже не був членом НСЖУ, бо ще на початку року його, відповідно до Статуту творчої спілки, виключили з її лав за втрату зв’язків з організацією.

Ще в перші дні тимчасової окупації бердянські журналісти, запрошені загарбниками на «співбесіди», дивувались аж надто широкій обізнаності ФСБ-шників в деталях життя і професійної діяльності кожного з них. Звідки вона – з’ясувалося доволі швидко, коли місту був представлений новоспечений керівник по комунікації, який, звичайно ж, добре знав всіх своїх колег», – повідомляють у Запорізькій обласній організації НСЖУ.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, Із Запорізькою АЕС звільнили трьох співробітників, які вийшли на "парад" окупантів 9 травня.