Знав 4 іноземні мови, мав власну школу в Китаї: у бою за Україну загинув Ярослав Ященко з Дніпропетровщини

умер прощание свеча 4200

Знову трагедія. Знову непоправна біда. Трагічна новина про загибель нашого бійця надійшла до Новомосковська на Дніпропетровщини, передає Горсовет. У бою Героїчно загинув Ярослав Ященко, який був гордістю рідного краю.

Педагогічний та учнівський колективи Ліцею «Самара» міста Новомосковська глибоко сумують з приводу загибелі Захисника України, випускника ліцею 2010 року - Ященка Ярослава.

еннт

Ми пам’ятаємо Ярослава як гарного учня, вірного друга, людину з активною життєвою позицією, який, ще навчаючись у ліцеї, зміг затримати злочинця. Ярослав тривалий час працював за кордоном, знав 4 іноземні мови, мав власну мовну школу в Китаї. Але коли цього потребувала Батьківщина, став на її захист.

На жаль, він героїчно загинув під Лисичанськом.

16 липня 2022 року о 10.00 годині в місті Новомосковськ, на пл. Героїв, 10, відбудеться прощання з нашим Героєм – Ярославом Ященком.

Вічна пам’ять тим, хто ціною власного життя та здоров’я захищав та захищає нашу державу від російського окупанта.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Захисника.

Герої не вмирають…, - написано в повідомленні.

Редакція сайту Горсовет висловлює співчуття рідним та близьким Ярослава.

Нагадаємо, раніше ми писали Масований ракетний удар по Вінниці: 6 поранених і 2 загиблих, серед яких маленька дитина  Мальчик очень спешил на этот свет: под Днепром медики приняли роды в скорой (Фото)